En mindre sak på to-do-listan, Fem nya..

Det bubblar upp saker i huvudet på mig hela tiden! som jag vill säga till nån, eller skriva nånstans.. Man kan ju inte uppdatera sin facebookstatus preciiis hela tiden så det blir lite problem! De får inte plats i minnet utan försvinner ut i toma intet..Tråkigt tycker jag, för jag vill ju berätta det!!
Jaja, så fort jag fått mer ordning på livet, och har kommit lite mer ikapp, då har jag ju tid att slänga in inlägg här mest hela tiden, och det är ju bra!

Nog om det. Nu sitter jag på tåget mot Sundsvall.. Underbart ska det bli! och jag blev så lycklig när konduktören (eller konduktörinnan) dök upp, och pratade såndär uunderbart mysig Sundsvallska! =)) Då kände jag mig hemma och blev lycklig! Konstigt, sånt kan jag aldrig känna när jag hör Stockhomska, och det är i Stockholm som hemma egentligen är. Fast hemma kan ju förstås vara på mer än en plats. Där hjärtat är, där är hemma. Och i Sundsvall har jag ju både älskade syrran och familj, och Jocke, o så vännerna förstås! Och alla fina minnen! och nu ska jag ju få vara där i flera flera dagar!
Det ser inte så trevlig ut utanför fönstret här.. Det är vitt. Och inte lite vitt, utan helt vitt. Snö på träden och säkert minst nån decimeter på marken. Tycker jag mycket illa om! det är ju vår nu! jag har slängt undan vinterskorna och jackan och mössorna, och övergått till vårmode (alltså inte mode som i kläder utan inställningen!) Det är vår nu, jag har mina nya rosa tygskor, och det ska vara sol och varmt. Inte snö?!?!=((
Jaja,det smälter väl snart igen.. Och förhoppningsvis är det ingen snö i Sundsvall.

Det är så skönt också, har skrivit tentan också! Hoppas helene rättar snällt!! Det borde verkligen gå vägen, men det är klart man e lite nervis ändå. Om jag klarar den ska jag fira med bubblet jag fick av mäklaren när jag flyttade in! Kom gärna och skåla lite med mig..Hihi! =)

Jag har en fullspäckad helg framför mig.. Nu på tåget o ikväll blir det plugg..Och lite mys kanske. Jocke lagar middag! =)
Imorgon upp tidigt, kanske någon timmes plugg, sen iväg till kåren för matlagning och förberedelser inför lördagens sittning. Laga mat tycker jag om, så det ska bli kul! Sunken o sebbe skulle visst komma in o hjälpa mig också..naaajs!=) O sen blir det lunch på stan me lite löst folk, kanske nån öl till det om man har tur. Ett par timmars plugg på kåren, eller nå mysigt fik. O sen vid tre nånting kommer Pär in, som ska kocka på lördag, för att instrueras. Sen blir de hem o byta om o middag me några trevliga prickar! =) Sen drar vi iväg för några timmars bubblande och kanske lite trevliga drycker..Efter dusch och styling bär det av ner på stan för en utekväll! =)
Lördagen börjar med frukost med <3 och sen, förhoppningsvis, en sväng till syrran, innan det bär av till laserhallen för lite lek. Efter det blir det lunch me hela gänget! (eller, kanske inte alla 70, men några av oss iaf!=) Sen hem och ladda upp sig, duscha, o snajsa till sig inför the big night! =)) Förhoppningsvis en sväng på förfest innan vi bär oss av till kårhuset! =D Får berätta mer om hur det gick sen, med mat och allt, för jag kan ju inte avslöja maten nuu! =P
Söndagen blir det brunch, troligen på kasinot, och sen lite mys.. Har inte bestämt mig om jag åker hem på söndag eller på måndag. Har ju inga föreläsningar på måndag!

Wohoo, vad kuuuul det ska bli!!

O redan på torsdag nästa vecka kommer Jocke ner till Uppsala också! O på fredag kommer Malin, Cissi, Sofia o Emma, och kanske får vi även förstärkning från en viss syster Corfizen..Och Helene ska ju också till Uppsala! Jaa..de kommer bli trångt o mysigt o festligt värre! Fast..jag skulle nog behöva strukturera upp saker och ting lite inför det också..hehe. Var ska vi gå? hur ska dagen se ut??

Nee..Nu måste jag plugga lite! Är ju redan i Gävle, tokigt värre!!

Kraam från en glad karin!! =D


Wohoohoo!=)

Så känns det nu! Det är tokigt! jag hade nästan glömt, efter så långt uppehåll, hur underbart jag mår efter att ha tränat! Fantastiskt underbart bra! Passet idag väl sådär halvbra i konditionsväg, men styrkedelen var tokbra för mig. Trots att jag känt mig jättesvag lately,hade jag i alla fall lite muskler kvar!=) Förutom i magen, hehe..

Otroligt är det egentligen, att jag efter ett pass, plötsligt blir motiverad igen! Motiverad till att laga god och nyttig mat, att bry mig om vad jag stoppar i mig, att få ordning på allt här hemma,till att blogga igen och till och med att plugga! Otroligt, inte sant?
När jag kom hem efter träningen var jag tokhungrig och slängde ihop en smoothie med banan, morot, hallon, blåbär och björnbärsProviva. Smarrigt värre, o jag sparade lite, så jag har nåt gott att längta till efter några timmars plugg. (den håller sig fräsch faktiskt!)
Sen blev det middag bestående av pestorisoni och kycklinginnerfilé med en ordentlig sallad, toppat med my favourite balsamicoglaze, och rostade pinjenötter o parmesan. Mycket nöjd,och mycket gott var det!

Man (läs jag) blir verkligen inspirerad,eller kanske snarare indoktrinerad kanske, av det vi läser i skolan. Som igår till exempel, läste jag en urtråkig artikel om gröt. Eller om att gröt (havre och råg) ger en längre mättnadskänsla än vitt bröd. Nyhet?? Wouldn't say so! Men iaf har jag aldrig ätit råggröt, som ju skulle vara det bästa, så jag såg genast till att införskaffa rågflingor. Så dagens frukost bestod alltså av en råggröt med lin och solrosfrön, banan och blåbär. Himla gott alltså! Men fart på magen, japp, det fick den!=P

Och att dessutom inse vilken nytta antioxidanter faktiskt kan göra, har inte precis fått mig att snåla med blåbären i gröten, hehe. Andra tips på antioxidantrik mat är givetvis andra bär,och citrusfrukter, grönkål, brysselkål,spenat, hirs, havre, soyabönor och valnötter..=)

Imorgon är det fredag, vilken kommer se ut ungefär som dagen, bara att jag ska registrera min aktivitet hela dagen. =P Det ska jag även göra på lördag och söndag, vilket ska bli intressant.. Lördag kväll: 16-18 mingla, 18-22 sitta och äta, 22-02 dansa.. =) På Lördag ska vi alltså ha gasque. Numbero 2 för mig här i uppsala, ska bli mycket trevligt!=) och innan dess ska jag ha lite fördrink här hemma i nya lyan! Me like! Bara hoppas jag hunnit få undan lite fler kartonger då, hehe..=P

Jag undrar varför jag envisas med att bo ensam egentligen? det är ju bland det tråkigaste jag vet (ibland).. Det ultimata boendet för mig skulle vara en liten lägenhet i en korridor, med gemensamt typ sällskapsrum. Fast, då skulle jag förstås aldrig kunna plugga hemma..hehe..
Jaja, nu bor jag här på mina 50 kvm iaf, och ska väl inte klaga.. Men du, har du vägarna förbi Uppsala, eller rent av bor här, får du gärna komma o hälsa på mig, så ofta du vill (nästan)!=)

Nä, nu ska jag ta och packa upp en kartong, diska efter middagen och sedan sätta igång med plugget igen.

Här kommer en suddig och mörk bild på middagen, bara för att jag kan! =)


UppsalaBooo! =D

Inga naglar rök, och nästan allt är på plats i lägenheten i uppsala! Inte på rätt plats dock, men här iaf! That's a step! =D Och det tycker jag mycket om! Men jag har för mycket å göra! kommer knappt hinna läsa allt jag ska till seminariet imorrn! =(( så nu åter till läsandet, men uppdatering kommer snaart!! kraaam

Bye bye Hjorthagen, Hello Luthagen!

Sitter här och skriver i väntan på att nagellacket ska torka, så att jag kan fortsätta packa.. (kände att jag behövde lite nagelförstärkning när mamma sa att alla naglar kommer ryka under flytten, å det vill jag ju givetvis inte, nu när de äntligen blivit lite fina igen) Länge sen sist, men bloggen har blivit lite bortprioriterad lately. Det finns annat här i livet som är viktigare ju..
Sista dagen av flyttpackning innan det imorgon bär av till med hela lasset..Oh, som jag har längtat! Ser fram emot att cykla till skolan på måndag morgon till och med! =)) Vill börja träna igen NU,NU, NUUU, och det ska jag!
Nu kommer mamma o hjälper mig att packa, så bye bye! Kraam

RSS 2.0