Ett litet hejdå..

Jag tror jag överger blogg.se på heltid nu faktiskt. För att slippa fult typsnitt, störig reklam, dålig layout osv, osv.  Men det känns ändå lite vemodigt! Hur gör jag med alla de inlägg som ligger här?! De vill jag ju inte förlora! Ah, dåligt system det här med bloggar alltså!
Men, följ mig gärna på min nya blogg!

Söndagens Ord

Stötte på en fin liten tanke idag när jag läste litteraturen inför veckans tentor.
Man brukar ju säga att vägen till en mans hjärta går igenom magen... Att vägen till en kvinnas mage går igenom hjärtat, är det nog färre som hört talas om.
Det är klart, jag älskar ju mat, och även män som kan laga mat, men mår inte hjärtat bra vill inte magen ha nån mat. Eller så vill den bara ha choklad och munkar!!

*
Jag började undra en annan sak idag också. Kanske kan någon hjälpa mig?
Jo, jag vet ju var man vänder sig om man vill byta namn, eller ändra civilstånd, men var vänder man sig för att byta födelsenummer??
Mitt råkar vara några nummer för stort! Eller ja, egentligen för lågt då..
*

Har man ingen att dela sitt hjärta med, så får man dela det med sig själv! =)
För det är meningen att man ska älska sig själv, eller hur?



Kram!

Jag vill ha!

Jag vill ha vår, valborg i Uppsala, ljumma, ljusa vårkvällar, soluppgång på väg hem från utekvällen, nysopade gator att rejsercykla på, hav av scillor utanför BMC, Magnoliablommor, Bryggan på snerikes, ljusa jeans och converse, grillkvällar i ekoparken, skott som gror i köket,  kubbspel och fotboll, öppna skor och skinpajjen.

*

Och sen, sen vill jag ha varma sommarnätter längs Visbys kullerstensklädda gator, jordgubbar, Gatufesten i Sundsvall med fina vänner, konserter på Stadion i Stockholm, roadtrips med bästa gänget, solbränna, bo i tält, dricka öl och grilla korv i solnedgången, fiska, cykla till Ica och köpa glass, familjen, solnedgångar i havet, Sylvis bullar, sand mellan tårna..

Och sen efter det, då vill jag ha älskade kräftskivor, långpromenader varma augustikvällar, balkongmys, solmogna tomater, mera kräftskivor, snaps, blåbärsplockande..... Svamppromenader, utflykter med matsäck och termos med varm choklad, familjen, varma soppor, vackra, vackra färger..
*
Men innan det så vill jag ju ha skridskoåkning och hockey i Vasaparken, Varm choklad, Skidåkning i underbara fjällen, pulkaåkning, snöbollskrig, rimfrost, solsken och klarblå himmel, mysiga pälsmössan,  tända ljus, rödvin eller kanske öl, spelkvällar med Cissi och Jonas, soffan och filten, raggsockorna, varma soppor igen, kramar, och kanske en och annan liten fest..
*
Fest sa vi ja..;)
Tror ni jag får som jag vill!?

Karin, hon den där..

Karin Hjärta Siri

Jo, hon heter så alltså. Men inte Siri som alla andras iPhone 4s. Aldrig! Snarare för att det är mitt substitut till lilla kissen Siri såklart! Och nu är hon i säkert förvar hos mig igen. Den här gången håller jag i henne HÅRT!
Och eftersom jag var så klok att jag hade säkerhetskopierat gamla Siri till iCloud, så är nya Siri en exakt kopia. Allt är kvar. Varenda liten app, varenda bild, alla meddelanden, kontakter, kalenderposter, mailkonton, safarisidor, inställningar. Allt! Ja, till och med mina alarm. Jag kanske är lite föråldrad av mig, men DET är fanimej ballt alltså!
<3
Ja, jag vet att jag är patetisk och en obotlig materialist.. Men det ska jag sluta med nu. Punkt.
Men ni vet, Once you go mac, you never go back! ;)
(iofs är ju inte fånen en mac, men nästan!)
Nog om det..

Sitter jag här hemma och myser med en varm kopp kaffe (hör och häpna! Men snabbkaffe med Mycket mjölk är helt ok med mage!) och väntar på att Siri ska ringa. Alltså inte katten, utan telefonen såklart!
*
Vet nämligen inte riktigt vad kvällen ska komma med! Det blir dock nåt lugnt, för det är en dag fyllt med plugg som väntar mig imorgon! (och lite tvättande förstås) Dessutom blir det en vit helg, för jag ska göra ett fett ballt test på söndag, och då är det av ytterst stor vikt att mina "kroppsvätskor" är i balans, för att testet ska vara tillförlitligt!
Men man kan ju givetvis ha trevligt utan alkohol, så det ska jag ha i helgen! =)

Jag lyckades bannemig inte knäppa några fräsiga bilder alls igår när tjejorna var här!
Bara dessa två, mindre skarpa..oopsie!
Carina och Amanda, dricker vin och äter fajitas!
Maria tittar bort precis i fotoögonblicket! Typiskt!
Ulrikastackarn var hemma med feber, men hon fanns i våra tankar!
*
Efter middagen blev det soffmys med mer vin och sen lite te, och en massa skvaller och tjejsnack såklart, ni vet ju hur tjejor är! ;)

Medan jag slängde upp bilderna ringde såklart telefonen, så nu blir det lite fixande här hemma, och sedan en promenix ner på stan, för lite nationshäng!
Trevlig helg på er folks!
Kakmonstret och Siri

Bajs..

Jag tycker inte om det här alls. Det här med att vara utan iPhone. Saker och ting som varit så enkla förut, är nu himlans besvärliga. Jag har inga nummer, inte fejsbook, det kostar massa pengar att ringa/skicka sms, jag kan inte flytta pengar eller kolla träningspass.
Och nästan hemskast, det som fått mig att helt tappa stinget den här veckan, jag har ingen musik!!
Jag lever på musik, jag går på musik. Utan musik, inget GO! Träning utan musik är fruktansvärt meningslöst för mig, jag tappar orken totalt! =(
INGENTING går ju att göra som det ska gå att göra heller, och dessutom går jag konstant runt och är stressad över ifall jag inte alls ska få tillbaka nåt på försäkringen. EN ny teflon kostar ju närmare 6000 kr, och det går ju inte för sig att betala!
Dumma försäkringsbolag, som inte hör av sig, och inte går att ringa till. Dumma!

Men annars då??
Jo. det är en del att göra som vanligt. Ikväll står det många punkter på listan, innan jag kastar in handduken. Längst ner på listan står det faktiskt till och med, för att citera, "Sova, om det blir nån tid över"
I övrigt är det läsa som är huvuduppgiften, sedan är det en massa pengaflyttande (sååå besvärligt när man inte har sin telefon..) Handla ska jag visst också hinna med. Och sortera papper inför morgondagens skiftesmöte. Och sen vill jag ju hinna städa lite.
(imorgon, direkt efter skolan, får jag nämligen hem fyra fina flickor för middag och slumberparty! (iaf för två av dem) Supermys! På fredagsmorgonen har vi planerat frukost på Norrlands också, vilken fest! =)

Jo, så tid att sitta här och skriva har jag ju inte alls, som ni säkert förstår.
På Återseende, en annan dag i livet..

Karin

Sorg

..Om visserligen ganska så materiell sådan. Men ändå, jag menar, jag jämför ju med mig själv och ingen annan. Och som den iPhoneberoende jag hunnit bli på dessa två år med iPhone, så är det faktiskt riktigt hemskt att vara utan. Simpla saker som att ringa och smsa kan jag ju göra med den ytterst gamla trasiga SonyEricsson som jag har nu, men hur klarar man sig utan internetbanken, internet, facebook, kamera, spotify mm??
Som nu till exempel, så sitter jag här med en supergod middag. Rösti med spenat och fetaostfyllning och laxfilé med citron. Men inte kunde jag fota den! Eller jo, men inte så bra som vanligt! =((
Jaja, om jag har tur får jag en ny på försäkringen innan veckan är slut. Har jag otur blir det dyrt..=(
Bah! Nej, nog med självömkan! Nu ska jag läsa gärnet om fooood!

Och egentligen är det ju inte så värst synd om mig nu. Jag har fått sova ikapp nu, och har tränat, så nu mår jag sådär bra igen som jag ju jämt vill göra! =)
Kram från kakmonstret

Jamen, jag vill ju!

Skriva blogginlägg alltså. MEN, det tar för mycket tid. Jag ska sova nu. Men imorgon ska jag skriva. En instickare i fettdebatten i ett inlägg med tonvis med matbilder (typ). En smula om träning och lite grann om att jag lämnat bort en liten del av min identitet idag, men fått en ny, ska jag också skriva om. Ja, det ska jag unna mig!!

Kram från Bullmamman

RSS 2.0