Det börjar bli en dålig ovana..

..Det här med långa glapp mellan inläggen. Men sommaren, och veckorna innan, har varit ganska hektiska för lilla mig..Om det nu räknas som en giltig anledning. Fest, Plugg, Jobb, Jobb, Lite semester, Jobb typ.. Har hunnit med Gotland två gånger. Två underbara men alldeles för korta gånger.. Hann även med en vecka i Sundsvall på gatufesten, vilket var sjukt grymt! O nästa helg bär det av för en vecka med förhoppningsvis lite varmare klimat, nämligen till Grekland. =)
Jobbet har dessutom varit en resa i sig! =P Fram och tillbaka till Sandhamn, med många mysiga o roliga o trevliga kollegor, men långa och ibland slitiga dagar! =/ fast söndagsölen har det ju varit värt att jobba för!=)

Senast jag skrev, om jag minns rätt, satt jag på tåget mot Sunkan..Och så är även fallet nu! även om jag hunnit vara där både en och två gånger sen dess..
Den här, liksom förra gången, åker jag norröver för att utföra lite utav matlagningens ädla konst..hehe.. Det blir dock förhoppningsvis bättre resultat den här gången. Har köpt färska hallon för att garantera att inga onda magsjukebakterier dykit in från polen.. Den här gången ska det alltså lagas mat till 200 professorer inom biologi från världens alla hörn, med typiskt svenskt/norrlänskt tema. Exciting! Förrätten är väl inte jättetypiskt svensk, men det blir i alla fall en gravad laxros med saffranscreme, löjrom och fänkålsolja. Vegeterianer och annat löst folk får nöja sig med en rödbetscarpaccio med ruccola och chevréost. Till varmrätt blir det rostbiff, med ugnsrostade rotsaker, västerbottencreme, lingonreduktion och syltad svamp, garnerat med rårörda lingon och en liten lingonkvist..=)
Desserten blir något så enkelt som en hjortronsorbet, med lite färska hallon.. Hoppas alla skogstomtar blir nöjda!
Förutom att laga mat ska jag även försöka träffa nån trevlig sundsvallsbo, shoppa lite, mysa med min syster + familj och ta det rätt lungt.

I uppsala har jag inte hunnit vara speciellt mycket alls.. Var där i lägenheten nu i helgen med Jocke för att städa undan slipdammet efter fönsterbyte, och fixa lite. Riktigt fint blev det! =) längtar tillbaka till mitt eget! mina egna tallrikar och glas, mitt sovrum och min underbara säng, min tv, min musik..ja, allt typ! MITT liv! =)
Nu har jag kommit till den där kurviga biten vid infarten mot sundsvall, så nu blir det till att titta ut genom fönstret och slappna av..=P
På återseende!

RSS 2.0