OOops!

Jag är ju nåt enormt dålig på att skiva här..Kanske är det för att jag skriver så förbaskat mycket varje gång, att jag inte ens vågar mig på att börja skriva, för jag vet att jag blir fast. Kanske. Vi säger så för den här gången iaf.

I Uppsala har det blivit vinter nu, för er som inte vet. Ganska mycket vinter till och med! Jag ser min balkong härifrån. Den gömmer sig under ett vitt täcke..Men det lyser igenom från ljusslingan som gömmer sig på räcket..Fint! =) ska strax tända lyktan som står där ute..
Det var aningen svårt att cykla till skolan i morse, men jag är inte den som ger upp för det! nepp, cykla hela vintern ska jag göra! =) motion is good for you! Och dessutom är plogbilarna framme på ett kick när det snöat!

Förövrligt börjar jag komma igång ordentligt med träningen igen! *lycka* Önskar jag kunde träna mer, men tiden räcker ju inte till! får nöja mig med nån timme om dagen! Hoppa, studsa, dansa, springa, ro, jogga, lyfta, sparka, slå...o fort ska det gå!

Åh, miljöombyte vill jag ha! och det nu! Tentapluggvecka i Sundsvall kändes först som en dum idé, men ju mer jag tänker på det desto bättre känns det. Även om jag älskar att vara hemma här,och har kul i skolan, så behöver jag vara med någon som bryr sig om mig ett tag..och ha någon som stöttar mig i plugget, och tvingar mig att göra det jag ska! =)) *längtar* 

Nepp, nog för den här gången, nu ska här lagas kyckling marengo, och sen troligen på lite fikamys hos Jocke! =)



RSS 2.0