God Jul?


Det där jag lovade sist, med bilder alltså, gick det ju sådär med. Såg till att jag inte hade så mycket ledig tid förra veckan, på nå vänster..
Häng med en polare på måndagkvällen till sent, o så middag och luciamys me Cissi o Affe på tisdagen, o middag med Ruben på onsdagkvällen.. På torsdagen hade vi avslutningsmöte och middag (som jag givetvis envisades med att planera, handla och laga) med Culina (studierådet), och sen gick vi ut på stortorsdag o terminsavslut på Stocken. 'Efterfesten' gjorde att jag inte somnade förrän sent, så morgonen efter var det bara upp, packa och duscha för att sedan bege sig ut till Norredatorp. (vi hyrde en stuga av kåren ett dygn ute i skogen vid en sjö, och bastade, drack vin och åt gott.. hade det allmänt rätt mysigt! )

Nu är det såhär att jag hade skrivit ett låångt och sådär oerhört viktigt inlägg, som bara mina inlägg kan vara! (ironi, för er som inte förstod) MEN, min fina Mac och mitt internet sammarbetar inte så värst, så de slutar hänga lite titt som tätt. När jag skulle ladda upp inlägget så var förstås internet nere, och det enda som lyckades sparas var det som står ovan. Och jag orkar inte. Orkar, orkar, orkar inte skriva allt igen! För nu ska jag duscha, och sen skriva läkemedelsuppgift. Och sen, sen så ska jag göra jul. På riktigt. Städa, göra kola, dricka glögg, dansa till feliz navidad på högsta volym, packa in julklappar, handla julklappar, knapra på pepparkakor, planera för den underbara julmaten (har ju så många nya receptidéer att testa!!) och sist men ack så viktigt! Packa för en jul i Stockholm med min älskade familj!

Goda Julkramar!! ;)

Mysiga måndag!


Det började med en gnutta försovning. Dock är det svårt att säga att man försovit sig när man inte har någon tid att passa. Men försov mig gjorde jag! Suck! Men sen hade jag en mysig morgon.. Läste på inför dagens studiebesök, och fipplade med allt möjligt här hemma. Studiebesöket gick på typ tre timmar, och var mycket trevligt faktiskt! Jag och Emelie plitade ner ett par ord om det sen. Och drack te.. Sen var det middagsdags. Efter lite läsning och matsmältning begav jag mig äntligen till mitt älskade campus1477! Det har varit så tomt och sorgligt allting senaste veckorna.. Måhända för att jag är lite mer ensam än jag varit senaste åren. Men det är också så att jag saknat träningen något kopiöst! Kanske framför allt träningens effekter på mig.. Men den här gången känner jag mig inte sjuk efter träningen, så förhoppningsvis så kommer inte den förbaskade förkylningen tillbaka, trots att jag har halva munnen full med blåsor..

Men för att önskningen ska slå in behöver jag återhämtning, så nu ska jag kasta mig i säng!!
Imorgon kommer bilder, hurra! =P




Kram!

Helg!



Ja, ifall ni inte lagt märke till det än så är det faktiskt fredag kväll! Den här helgen ska bli en sån där skönt härlig helg där jag kan göra vad jag vill, och hinna med en massa saker! =) Fantastiskt!
Jag ska planera middag me Jocke, rita pepparkakshusmall med Carro, ha filmkväll med Adam å Gurra med fler, ha middag och förfest inför utgång här hemma, springa på stan och leta klänning till nästa veckas fest, kanske åka på utflykt till IKEA och Mio mm., plugga inför måndagens studiebesök och kanske ta det lite lungt också. Får se om det sista hinns med, det är ju trots allt minst viktigt! =P

Även idag sitter jag här vid middagsbordet. Blev en helt ok middag idag.
Älgskavsgryta med råris, rårörda lingon och haricot verts.
Tyvärr skar sig grytan lite när jag skvätte i vin, riset blev lite torrt, haricot vertsen var frysskadade, och lingonen som jag skulle tina pyttelite blev kokta.. Men, helt ok ändå!

Igår när jag skrev här, satt jag och fnissade lite för mig själv. Många som säger att de önskar att de orkade laga mat så ofta, och så ordentligt som jag. Men de ser ju bara halva bilden! =P
De dagar jag inte orkat laga mat, utan typ värmt en matlåda eller ätit gröt, så brukar jag ju oftast inte bemöda mig med att fota maten, och definitivt inte lägga upp den här. (vilket iofs inte är så himla ofta, men ändå)
Men igår var ett undantag. Jag skrev för ett par månader sen om cravings. Då hade jag fått pirogcravings! Igår fick jag cravings för sån här färdig pyttipanna, så det var bara att ge efter för frestelsen och cykla via affären hem..
Det roligaste var nästan att jag utan att reflektera över det köpte findus produkter, trots att jag missat det fina rådet på pyttipanna-förpackningen! =P

tadaaa! Och ser ni, jag lagar inte mat varje dag från grunden! ;)

I övrigt den här veckan har jag ätit:
Som räckte till många matlådor!
4+1 portion!
Och så blev jag bjuden på middag hos Ruben också! En underbar pasta med ungsrostade paprikor och körsbärstomater, stekt aubergine och parmesan. Plus lite lufttorkad skinka. MuMs, säger jag bara!

Vi hade klassfest i tisdags efter tentan.Hos Emelie och Martin. Supermysigt!
Carina, Erik, Maria, Ellinor och fina värdinnan Emelie.

Alex o adam var i djungeln i fullmånens ljus..:P
Eller så fotade martin samtidigt, med sin knäppa blixt..
Tyvärr var jag o Ulrika (och carro) tvugna att gå rätt tidigt, då tåget till stockholm och medicinska riksmässan morgonen därpå gick kl 07.00 från stationen.
Vi glömde totalt bort att fota oss under dagen, då vi stod i vår monter i snygga Dietisttröjor och bjöd på tilltugg, så det här är den enda bilden jag har därifrån!
Frida och Ulrika.

Himlen igår morse, otroligt vackert! tyvärr lyckades inte iPhonen fånga det så bra, men lite!
Nästa vecka får jag min nya iPhone 4s, så då kanske det blir lite snyggare bilder framöver iaf! =D

En sista liten bild, innan jag hoppar i badet och städar iordning lite inför filmkvällen!
Jag lovar!
Kram på er!

The Headache from Hell

Känner ni honom? Han brukar avlägga visit hos mig ibland. Inte så ofta, som tur är. Men han passar såklart på när jag sovit dåligt och haft fullt upp. Gärna efter en lång dag i skolan, med efterföljande möte. (Som idag!) Men som tur var verkar han inte vara speciellt förtjust i att vara hemma hos mig! Och inte gillar han alvedon och ipren heller. I alla fall inte för det mesta. Min soffa undviker han även gärna. Tur för mig!
Han har hängt med mig en stund idag, men tog precis sitt pick och pack och pep iväg..Skönt!

Funderade lite på hur alla 'bloggdrottningar' och andra piffiga bloggare, eller snarare bloggerskor faktiskt, hinner! Många får det ju att låta som de har så otroligt fullt upp heeela dagarna, men ändå har de gjort tre inlägg på bloggen, med snajsiga bilder och designer!
Jag vill inte påstå att jag är den mest upptagna kvinnan i världen precis, men jag ser faktiskt inte var jag skulle kunna få mer bloggtid ifrån. Att plugga heltid eller ha ett vettigt jobb, träna och umgås med vänner går för mig inte ihop med att blogga flera gånger per dag. Skulle jag göra det skulle antingen föreläsningstid, pluggtid eller tid för att umgås med vänner få lida. (som nu i helgen när jag satt hemma och hängde med plugget typ 5 dagar i sträck, haha! )

Nu ska jag plocka undan efter middagen här, och ta tag i det kaos till lägenhet som jag inte haft tid att ge en tanke sen i måndags.. Vi kanske ses senare, jag är ju trots allt hemma en hel kväll! =)
Kram

RSS 2.0