Spänning!

Glömde ju skriva om det VIKTIGASTE idag juu!! blir förhoppningsvis moster igen inom en suuupersnar framtid! =) till en liten grabb, eller en liten tjej! vet inte vilket än, vilket ju är superspännande!
Får se om jag får ta en liten paus i tentaplugget imorrn, eller på lördag för att åka till sjukhuset alt. ta hand om två busiga storebrorsor! =) Håller tummarna för att allt ska gå jättebra för syrran! <3

Pluggmys i Sundsvall..

Näämen, hur hamnade jag här?? jag som skulle läsa om fisk nu! jag som till och med ätit fisk till middag dagen till ära! Torsk kokt i en mustig tomatsås med matvete o kapris..mums! =)

Stortentan närmar sig med stormsteg, tyvärr.. Det är en djävulskt stor tenta alltså! och det är fortfarande mycket jag inte kan..=/ Men de e bara o rejsa på, kunskaperna kommer inte precis hoppa in i huvudet på mig..

Idag har jag o Jocke suttit inne heeela dagen.. Jag var ute i typ en kvart vid tvåtiden nånting, för att få lite dagsljus, o så var vi ute och gick en sväng nu precis. Hade premiär på nya Time på storgatan på vägen hem, och lyckades få med mig ballerina kladdkaka hem.. Fyy på mig, men de är ju sååå goda! och kanske blir jag lite motiverad att plugga också? jag menar, jag är ju lite sjuk också..lite får jag väl unna mig? =P

Ingen träning blev det idag tyvärr..Vi som skulle träna ihop heeela veckan! =( iofs har jag bestämt mig för att vakna frisk imorrn, så vi hoppas på det bästa! =) men typiskt är det, Jocke är sjukt bitter!

På lördag blir det BM-sittning,wohooo, o då tänker jag banne mig inte vara sjuk! Temat är ju lite spännande också, hehe.. Ska bli kul att se vad folk lyckats rota rätt på för utstyrslar!

Nepp, åter till böckerna, och min ballerina kladdkaka såklart! =D


RSS 2.0