Bilder, jomenvisst..


Insåg plötsligt idag att det kan kosta Sveriges Radio en himla massa pengar om jag surfar från pappas telefon hela sommaren, så jag får nöja mig med mammas och pappas kassa trådlösa bredband, som påstår sig ha Signal Strenght 0%. Det verkar dock onekligen fungera bättre än så, eftersom jag ju uppenbarligen kan vara inne här.

Idag har jag ansträngt mig allt vad jag kan för att bli frisk från den fjantiga sommarförkylningen jag dragit på mig, efter sommarens första joggingtur (som förövrigt var fantastiskt skön, och jag kände mig riktigt stark och snabb!).

Jag sov ända till halv tio, sen låg jag inne i soffan och läste till ett. Att baka bröd och göra hamburgare med tillbehör var nog det mest ansträngande jag gjorde idag. Eller, det var nog förresten när jag provhoppade systersönernas nya studsmatta en stund. Det har i vilket fall varit en väldigt lugn dag. Min sista semesterdag, innan jobballvaret drar igång imorgon. Fast, jag ser nästan fram emot det. Jag har bockat av alla punkter på listan som jag har möjlighet till, och behöver lite aktivitet för att inte bli helt förslappad. Typiskt att jag är lite sjuk bara.

Vi öppnar på söndag (och det ena stället på lördag, det som brann ner för två veckor sen), och innan det är det massor som ska fixas! Stolar och bord ska monteras, det ska byggas bardisk, blommor ska planteras, kulörta lyktor ska hängas upp, parasoller ska köpas in och placeras ut.. När jag var där i tisdags var det ganska långt ifrån klart, kan man säga. Men det ska bli kul att få vara med och fixa!



1. Lammburgare med egenbakat bröd, fetaostcreme och pressgurka enligt mormors recept.
2. Provhoppning av studsmatta deluxe, nu med skyddsnät.
3. ...och katten bara sover. Det måste vara den friska luften.
4. En sommarfavorit till lunch, Gubbröra a la Karin (matjesill,kokt kall potatis, kokt ägg, gräddfil och gräslök) Avnjutes på knäcke med öl och räddisor som tillbehör. Sommar!!


Eftersom det tog sisådär tjugo minuter att ladda upp dessa små söta bilder från dagens bravader, får nog de senaste två veckornas semesterbilder vänta en smula. Jag måste ju sova om jag ska bli frisk nån gång, och orka jobba!

Förövrigt kan jag meddela att jag inveg badsäsongen förra lördagen med hela fem dopp i 'havet' utanför Lidingö.. Mycket uppfriskande och skönt, kan jag lova! =)


Inte så vacker kanske, men nybadad!

Nu ska jag ge upp här,och krypa till kojs..Vi hörs kanske igen snart, men ha inte för höga förhoppningar!
På återseende!

Lugnet har lagt sig.


Här sitter jag. I mitt allra mysigaste rum på Fårö. Har fått låna pappas nya iPhone, så jag kan surfa lite, och skriva några meningslösa ord här, innan jag kryper till sängs. Det gillar jag!

Jag älskar verkligen det här rummet! Det är mitt rum. Även om jag bara är här några få gånger per år, så känns det så himla mycket hemma. (då pappas telefon ligger på laddning med min laddare, har jag ingen kabel att föra över bilder med, så det får vänta till en annan dag. Imorgon kanske)

Det blir väldigt få rader den här gången. Måste sova nu, för imorgon ska jag till nya jobbet. Då vill jag ju vara utsövd! Dessutom känns det meningslöst att skriva om saker jag har fina bilder att visa ifrån.. Får ta det imorgon, typ. Japp, så säger vi.

Godnatt och på återseende!

RSS 2.0